Istoric

Istoric

Fosta baza de aprovizionare cu materii prime si materiale, SC ADIMET SA Iasi a fost infiintata in 1949 ca una din cele 6 mari baze nationale de aprovizionare ale industriei metalurgice romanesti, fiind specializata pe relatia estica. Si-a castigat in timp renumele in special datorita promptitudinii, seriozitatii si diversitatii produselor oferite.

 

SC ADIMET SA Iasi a luat fiinta in forma actuala in anul 1991 prin intrarea in vigoare a legii privind transformarea fostelor societati de stat in societati comerciale.

 

Incepand cu anul 2003, SC ADIMET SA a devenit unicul distribuitor din Iasi si din zona Moldovei de sisteme PVC marca Pimapen.

 

O perioada importanta in transformarea companiei intr-un mare distribuitor de produse metalurgice a fost cea a anilor 2004-2005. Atunci s-a hotarat modificarea structurii protofoliului de produse, prin concentrarea activitatii doar pe produse metalurgice.

 

In luna iunie 2006, ADIMET SA si-a schimbat locatia depozitului, din str. Bucium, nr. 36, in Strada Calea Chisinaului, nr. 32.