Tabla laminata la cald

Tabla laminata la cald

 

 

Utilizari

 

Tabla de otel laminata la cald – LBC este utilizata la confectii metalice cu solicitari mecanice medii, la constructii industriale, la hale metalice si la structuri portante de masini si utilaje.

 

Caracteristici tehnice

 

  • Calitate otel conform EN 10130: DC01, DC03, DC04, DC05, DC06
  • Toleranta la dimensiuni si forma conform: SR EN 10051/EN 10051

 

Calculator

 

Lungime(L) – mm  

Latime (l) – mm  

Grosime(g) – mm  

Rezultate

Greutate pe m2(kg/m2)  

Greutate pe coala  

Calculeaza!

 

Formular de comanda

 

 

Afla mai mult

 

Printre principalele etape ale procesului de fabricare a tablei laminate la cald se regasesc:

1. Elaborarea otelului, realizata fie in cuptoarele cu arc electric fie in convertizooare cu insuflare de oxigen, proces in urma caruia rezulta oteluri de mare puritate fara incluziuni si cu o structura omogena.

2. Turnarea – otelul pregatit este turnat cu o masina de turnare continua. Bramele turnate si taiate la dimensiuni prestabilite constituie materialul de baza pentru laminarea la cald.

3. Laminarea la cald. Bramele turnate si curatate la suprafata ( sleburi late) sunt trecute prin cuptorul de preincalzire si apoi introduse in linia de laminare. In functie de scopul fabricatiei, laminarea la cald se realizeaza pe doua linii tehnologice:

linia 1: Fabricarea rulourilor de benzi laminate la cald (domeniul de dimensiuni: 2-6 mm):
– materialul obtinut pe linia de laminare finala este infasurat, rulourile cu o greutate de cca. 20 t, fiind trimise pentru prelucrarile ulterioare in sectiile de laminare la rece.

linia 2: Fabricarea foilor de tabla laminata la cald (domeniul de dimensiuni: 3-100 mm):

-la fabricarea tablelor laminate la cald, dupa laminare urmeaza tratamentul termic, indreptarea, taierea la dimensiuni, baituirea, controlul calitatii materialului si ambalarea.

 

Altii au cautat
Tevi rectangulare
Profil cornier
Otel lat
Panouri bordurate zincate