Compania

Descriere

 

ADIMET S.A. a fost infiintata in 1949 ca una din cele 6 mari baze nationale de aprovizionare ale industriei metalurgice romanesti specializata pe relatia estica. Am devenit in timp o veriga cheie in comertul cu produse metalurgice, in special datorita promptitudinii, seriozitatii, flexibilitatii si diversitatii produselor oferite, ajungand in topul companiilor din acest domeniu.

 

Misiunea ADIMET SA este satisfacerea necesitatilor clientilor prompt, complet si cu solutii fiabile, si are ca tinta asigurarea unui nivel ridicat al excelentei in distributia produselor metalurgice.

 

Valorile care ne ghideaza activitatea sunt:

 

  • Orientarea catre client: In centrul activitatii noastre sunt clientul si nevoile sale, astfel toate actiunile companiei converg spre un obiectiv comun.

 

  • Promovarea calitatii: Produsele comercializate sunt insotite de certificate de calitate ce atesta siguranta produselor. Compania are certificat ISO 9001:2008 si colaboreaza cu furnizori ce au certificate ISO.

 

  • Spirit de echipa: Comunicarea si colaborarea intre membrii echipei fluidizeaza activitatea firmei.  Promovam si sprijinim in mod divers dar unitar munca in echipa.

 

  • Promptitudine: Angajamentele luate fata de clienti si furnizori sunt respectate. Raspundem la nevoile clientilor cu fermitate si punctualitate, oferind cele mai bune solutii prin gestionarea costurilor si prin asigurarea unui nivel de siguranta ridicat.

 

  • Competitivitate: Dorinta de a ramane in topul companiilor de profil ne determina sa ne depasim continuu propriile realizari.

 

  • Proactivitate: Suntem orientati spre initiativa si ne asumam responsabilitatea pentru deciziile luate.