Cariere

Cariere

De ce Adimet?

 

In materie de angajator, respectul, deschiderea si flexibilitatea sunt lucrurile care ne reprezinta. Pentru a le oferi cele mai bune servicii clientilor nostri, avem nevoie de cei mai buni oameni. Punem mare pret pe dezvoltarea angajatilor, astfel asiguram un mediu de lucru armonios si desfasuram in permanenta programe de pregatire pentru a deveni din ce in ce mai buni.

 

Valorile noastre ca angajator:

 

  • Pasiune

Zilnic lucram cu daruire pentru a le oferi clientilor nostri cele mai bune servicii. Succesul companiei este succesul tuturor.

 

  • Incredere

Angajatii nostri au libertatea de a lua decizii care sa contribuie la succesul companiei. Avem incredere ca acestia vor actiona pentru a aduce plus valoare in companie si implicit in dezvoltarea lor personala.

 

  • Proactivitate

Suntem orientati spre initiativa si ne incurajam angajatii sa isi asume atat responsabilitatea deciziilor luate cat si succesul rezultatelor obtinute.

 

  • Integritate

Ne tratam cu respect angajatii astfel incat sa legam o relatie cat mai lunga si mai productiva.

 

  • Spirit de echipa

Comunicarea si colaborarea intre membrii echipei fluidizeaza activitatea firmei.  Promovam si sprijinim in mod divers, dar unitar munca in echipa.

 

Alege sa lucrezi la noi!
Cautam in permanenta oameni dedicati, dornici sa invete si sa isi depaseasca limitele. Daca te potrivesti  echipei noastre, completeaza formularul de mai jos.

Daca in prezent, nu avem o pozitie care sa corespunda nevoilor tale, atunci cand va aparea o oportunitate vei fi contactat.
 
Te asteptam in echipa noastra!

 

Confidentialitate