Investitii de 100 milioane euro in parcul de distractii Ferrari

Investitii de 100 milioane euro in parcul de distractii Ferrari

 

Ferrari va construi primul sau parc tematic din Europa, o investitie de 100 milioane de euro. Constructorul auto a anuntat ca parcul va fi gata in 2016 si va fi construit langa Barcelona.

Parcul de distractii din Spania va avea un montagne-rousse, un hotel si simulatoare de condus, dupa modelul parcului din Abu Dhabi. Ferrari Land va fi construit in statiunea PortAventura din sudul Barcelonei pe o suprafata de 75.000 mp si va avea cel mai inalt si rapid roller-coaster vertical din Europa.

Investitia de 100 milioane euro va fi in mare parte a fondului de investitii Investindustrial care detine 40% din Aston Martin si a avut tangenta cu domeniul auto. Investindustrial a preluat acum cinci ani parcul de distractii PortAventura care a devenit cel mai vizitat din zona Mediteranei, dupa investitii de 125 milioane euro. Acum statiunea este vizitata de patru milioane de turisti anual, din care peste jumatate sunt din afara Spaniei, scrie 0-100.ro.

Spania a fost aleasa tocmai fiindca statiunea era dezvoltata si are un numar mare de vizitatori. Se estimeaza ca datorita parcului tematic Ferrari numarul de vizitatori la PortAventura va creste cu 500.000/an.

Mai multe, pe www.capital.ro

http://www.capital.ro/primul-parc-de-distractii-ferrari-din-europa-o-investitie-de-100-mil-euro-foto.html

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*